Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Kvalitetsregister

Den nationella visionen

Visionen för nationella kvalitetsregister är att de används integrerat och aktivt för löpande lärande, förbättring, forskning samt ledning och kunskapsstyrning. Målet är att tillsammans med individen skapa bästa möjliga hälsa, vård och omsorg. Läs mer på www.kvalitetsregister.se

Habilitering & Hälsas arbete i nationella kvalitetsregister

CPUP är ett uppföljningsprogram för barn och ungdomar med cerebral pares (CP). Grunden för CPUP är att alla barn med CP identifieras och erbjuds deltagande.
Läs mer om CPUP

SKRS står för Svenskt Kvalitetsregister för Rehabilitering vid Synnedsättning. Syftet med SKRS är att rätt patient ska få rätt behandling av rätt behandlare i rätt tid.
Läs mer om SKRS

Grav Hörselnedsättning Vuxna är ett register som syftar till att förbättra rehabilitering för dem med de svåraste hörselnedsättningarna. Med hjälp av data som samlas in från patienter och personal kan man dra slutsatser om hur bra rehabiliteringen fungerar.
Läs mer om Grav Hörselnedsättning Vuxna

Senast uppdaterad: 2016-10-17 13:35