Nyhetsbrev

Vi delar med oss av omvärldsbevakning, tips och kunskap i våra nyhetsbrev. Vid varje nyhetsbrev har du möjlighet att anmäla dig som prenumerant.

 

Bibliotek

Nyhetsbrevet för bibliotek skickas cirka åtta gånger om året och samlar tips, aktiviteter, evenemang och massa annat som är aktuellt inom biblioteksområdet. 

Anmälan till nyhetsbrevet för bibliotek


Barnens bibliotek

Barnensbiblioteks nyhetsbrev kommer ungefär en gång per månad och innehåller bland annat intervjuer och tävlingar. för målgruppen barn. Mer information finns på barnensbibliotek.se

Anmälan till nyhetsbrevet för Barnens bibliotek


Dans

Danskonsulenternas nyhetsbrev kommer ut ungefär en gång i månaden. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör på dansområdet.

Så arbetar vi på dansområdet

Anmälan till danskonsulenternas nyhetsbrev


Cirkus

Nyhetsbrevet för cirkus kommer ut ungefär fem gånger per år. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör på cirkusområdet.

Så arbetar vi på cirkusområdet

Anmälan till nyhetsbrevet inom cirkusområdet


Film och rörlig bild

Filmkonsulenternas nyhetsbrev kommer ut ungefär en gång i månaden. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör på området.

Så arbetar vi med filmområdet

Anmälan till filmkonsulenternas nyhetsbrev


Filmfestivalen Frame

Frame är en årlig kortfilmfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige. Frames nyhetsbrev utkommer ungefär fem gånger per år.

Anmälan till nyhetsbrevet för Frame filmfestival


Klangfärg

Här får du ta del av Klangfärgs verksamhet, nyheter, tips och inspiration. Nyhetsbrevet utkommer 4 gånger per år. 

Så arbetar Klangfärg

Anmälan till Klangfärgs nyhetsbrev


Kulturskolan

Nyhetsbrevet för kulturskolan kommer ut ungefär fyra gånger per år. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt och fortbildningar. Du som är chef för en kulturskola i Västra Götaland får nyhetsbrevet automatiskt, men alla som är intresserade av våra aktuella projekt kring kulturskolan är välkommen att prenumerera. 

Så arbetar vi för kulturskolan

Anmälan till nyhetsbrevet för Kulturskolan


Körcentrum Väst

Körcentrum Väst finns för dig som sjunger i kör, eller skulle vilja sjunga i en kör. Vi är till för körledare, tonsättare och körorganisationer. Genom att erbjuda fortbildningar, initiera evenemang och sprida körforskning vill vi stärka och utveckla körlivet i Västra Götalandsregionen. 

Anmälan till nyhetsbrevet för Körcentrum Väst


Litteratur

Nyhetsbrev om litteratur för vuxna. Skickas cirka 4 gånger om året. Här får du tips på aktiviteter och evenemang och massa annat som är aktuellt inom litteraturområdet.

Anmälan till nyhetsbrevet om litteratur för vuxna


Natur och Kulturarv

Vill du veta mer om det mesta av det bästa inom inom kulturmiljö, byggnadsvård, arkeologi, konservering, naturvård, pedagogik, utställningar och slöjd? Eller regionalt utvecklingsarbete inom natur- och kulturarv i Västra Götaland? Prenumerera då på detta nyhetsbrev.

Prenumerera på nyhetsbrevet Natur och Kulturarv.

 


Samtida konst, arkitektur, form och design

Nyhetsbrevet för samtida konst, arkitektur, form och design utkommer ungefär en gång i månaden. Här skriver vi bland annat om aktuella projekt, fortbildningar och utlysningar. Vi tipsar också om vad andra gör.

Anmälan till nyhetsbrev för samtida konst, arkitektur, form och design


Slöjd

Aktuella slöjdnyheter direkt i din inkorg! Nyhetsbrevet från hemslöjdskonsulenterna i Västra Götaland kommer med lite olika intervall beroende på hur mycket aktiviteter vi har, men som regel varannan månad. Anmäl dig till nyhetsbrevet här...


Slöjd och byggnadsvård

Skriv upp dig för att få information om nyheter, kurser, föreläsningar, utställningar och arrangemang på Slöjd & Byggnadsvård på Nääs. Vi gör cirka fyra utskick per år. 

Läs mer om verksamheten på Slöjd och Byggnadsvård här.

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.


Utställningen kommer

I nyhetsbrevet Utställningen kommer informerar vi löpande om våra bokningsbara utställningar. 

Utkommer cirka 2 gånger per år. 

Anmälan till nyhetsbrevet Utställningen kommer