Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Akutsjukvård

Akutsjukvården på Kungälvs sjukhus omfattar dels en dygnet-runt-öppen akutmottagning för vuxna, dels en administrativ enhet som ansvarar för sjukhusets vårdadministration.

Akutmottagningen tar emot akut, svårt sjuka patienter som är äldre än 16 år med åkommor inom någon av specialiteterna invärtesmedicin, kirurgi, ortopedi, urologi, geriatrik/rehabilitering eller psykiatri (psykiatrin är inte öppen dygnet runt). Patienter som är 16 år eller yngre ska i stället söka till Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg.

Akutmottagningen har ca 31 000 akutbesök årligen varav dryga 10 000 leder till inläggningar. Vi gör vårt bästa för att få så korta väntetider som möjligt.

Administrativa enheten

Den administrativa enheten ansvarar för vårdadministration, kanslistfunktioner och IT-samordning på sjukhusets kliniker. Enheten är uppdelad i tre team och har totalt ca 65 medarbetare.

Våra mottagningar

Verksamhetschef

Christina Nyström
E-post: christina.nystrom@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2016-11-04 15:27