Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Geriatrik, neurologi och rehabilitering

Geriatrik, neurologi och rehabilitering är inriktat på akut äldresjukvård, framför allt beträffande stroke och akuta ortopediska åkommor.

Vi utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med akuta och långvariga sjukdomstillstånd. Detta sker för patienter som är inneliggande såväl som vid vår mottagning.

Kliniken täcker även behovet av fysioterapi, arbetsterapi, kuratorsverksamhet och logopedi vid sjukhusets verksamheter för kirurgi, ortopedi och medicin. Vid kliniken finns också  ljusbehandling för hudsjukdomar.

Verksamhetschef

Ulrika Jonsson Milusic
E-post: ulrika.milusic-jonsson@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-04-01 12:48