Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronavirus/covid-19 Vi ber dig som är närstående till någon av våra patienter att undvika besök på sjukhuset, och aldrig göra ett besök om du har luftvägssymtom.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om när och hur du ska kontakta vården.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 113 13.

På Folkhälsomyndigheten finns information om coronavirus/covid-19 på flera språk.

Anestesi, operation och intensivvård

Kliniken ansvarar för akuta och planerade operationer, intensivvård, postoperativ- och dagkirurgisk vård.

På kliniken arbetar narkosläkare, olika specialistsjuksköterskor inom operationssjukvård, narkos, intensivvård och ambulanssjukvård, undersköterskor och administrativ personal. Vi samarbetar med kirurger, ortopeder och medicinläkare från andra kliniker inom sjukhuset och med specialister utom sjukhuset.

På kliniken utförs ungefär 6500 operationer om året. På intensivvårdsavdelningen (IVA) ges intensivvård till cirka 600 patienter per år, kortare akutvård till 900 patienter per år och postoperativ vård.

Våra avdelningar och mottagningar

Verksamhetschef

Johan Kling
E-post: johan.kling@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2020-04-01 12:45