Kursutbudet ökar, vi anställer 2 nya kursledare

Uppdaterad:
Publicerad:

Under hösten har vår kursverksamhet Allmänläkarkurser förstärkts med två nya kursledare, Bernd Sengpiel och Gustav Ceicer.

Bernd har utvecklat konsultationskurser för VGR under många år och brinner för att ta fram kurser som utgår från vad ST-läkarna behöver i sin kliniska vardag. – Allmänmedicin är ett komplext område och jag vill att ST-läkarna ska få med sig ett hantverk som gör att de klarar sitt dagliga arbete bättre, säger Bernd.

Bernd kommer att leda och utveckla kurser i konsultation, läkemedel, etik och endokrinologi. Bernd är specialist i allmänmedicin och arbetar utöver sitt uppdrag som kursledare på Närhälsan Styrsö vårdcentral.

Gustav Ceicer, ny kursledare sedan september, ser fram emot att skapa ett brett kursutbud av hög kvalitet. -Målet är att kurserna ska hålla så hög kvalitet att ST-läkarna alltid ska vilja välja oss i första hand, säger Gustav.

Gustav kommer att ta fram nya kurser inom sjukdomsförebyggande arbete och digital konsultation samt hålla i handledningskurser. Utöver sitt kursledaruppdrag arbetar han som specialist i allmänmedicin på vårdcentralen Hälsa Hemma i Kållered.

Vi hälsar Bernd och Gustav varmt välkomna till oss!

Kursledare Bernd Sengpiel

Kursledare Gustav Ceicer