Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Är du förkyld eller har luftvägssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber? Istället för att komma till mottagningen eller boka av din tid kan du kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster så bokar vi om ditt besök till ett telefon- eller videobesök. Läs mer på vgregion.se/hoh/mittvardmote

Inställd behandling i grupp

På grund av för få deltagare är tyvärr delar av vår gruppverksamhet inställd i vår. Kontakta oss gärna via  1177 Vårdguidens e-tjänster om du är intresserad av att delta i en grupp, så återkommer vi när gruppverksamheten återupptas.

Grupper för närstående till vuxna patienter inom habilitering

Som närstående kan du efter medgivande av patienten och i samråd med habiliteringsteamet delta i närståendegrupper som en del i patientens habilitering.

Vem är närstående?
Enligt Socialstyrelsen är  "Närstående en person som den enskilde anser sig ha en nära relation till".

Observera att detta är en informationsträff som endast vänder sig till närstående.

Föreläsning för föräldrar och närstående till personer som har en kognitiv funktionsnedsättning och behov av stöd för att få struktur i vardagen.

Föreläsning för närstående till ungdomar och vuxna från 16 år som har insatser från Habiliteringen.

Föreläsningen för närstående till patienter från 16 år med svårigheter att förstå sociala situationer

För närstående till patienter med förvärvad hjärnskada

Senast uppdaterad: 2020-03-26 08:51