Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grupper för vuxna patienter inom habilitering

Hur deltar jag digitalt i en grupp?

För att delta i en grupp digitalt behövs en dator, platta eller smartphone med internetuppkoppling. Mer information finns i kallelsen som skickas efter överenskommelse. 

Informationsträffen är för dig som är 16 år eller äldre. Även närstående och stödperson kan medverka.

Informationsträffar är för dig som är 16 år eller äldre och har en intellektuell funktionsnedsättning. En närstående eller stödperson kan medverka också.

Behöver du mer kunskap om din diagnos och hur den påverkar vardagen? Grupp för dig som är över 18 år som har autismspektrumtillstånd och normalbegåvning.

Har du svårt att planera och organisera det du ska göra? Är det svårt att komma igång med att använda din kalender? Har du tid och motivation att arbeta med det?

En grupp för patienter som är motiverade att förändra och veta mer om levnadsvanor inom kost och fysisk aktivitet.

En samtalsgrupp om relationer, sex och samlevnad för dig som är 18 år eller äldre. Målet är större förståelse och självinsikt vad gäller känslor, relationer och sexualitet.

Vill du diskutera och praktiskt träna förmågor som handlar om att fungera socialt med andra människor? Grupp för dig som har högfungerande autism eller Aspergers syndrom.

Är du stressad och känner oro eller ångest? Påverkar stress din vardag? Reflektera över hur du kan hantera stress. En grupp för dig som är 18 år eller äldre.

För patienter med förvärvad hjärnskada.

För dig över 18 år som har intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning) och känner att du vill lära dig mer om diagnosen.

Senast uppdaterad: 2020-06-11 14:14