Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grupper för vuxna patienter inom habilitering

Hur deltar jag digitalt i en grupp?

Alla gruppverksamhet sker digitalt om möjligt. Alla gruppträffar på mottagningar är inställda tills vidare. Vårt utbud kan förändras med hänsyn till aktuella restriktioner och råd. 

Vissa av programmen kommer att genomföras digitalt. För att delta i en grupp digitalt behövs en dator, platta eller smartphone med internetuppkoppling. Mer information finns i kallelsen som skickas efter överenskommelse. 

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. Behöver du mer kunskap om din diagnos och hur den påverkar vardagen? Grupp för dig som är över 18 år som har autismspektrumtillstånd och normalbegåvning.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. Har du svårt att planera och organisera det du ska göra? Är det svårt att komma igång med att använda din kalender? Har du tid och motivation att arbeta med det?

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp under Covid-19-pandemin. En grupp för patienter som är motiverade att förändra och veta mer om levnadsvanor inom kost och fysisk aktivitet.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. Gruppens syfte är att ge ökad kunskap om cerebral pares och att utbyta erfarenheter kring funktionsnedsättningen och dess konsekvenser genom samtal med andra.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. En samtalsgrupp om relationer, sex och samlevnad för dig som är 18 år eller äldre. Målet är större förståelse och självinsikt vad gäller känslor, relationer och sexualitet.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. Vill du diskutera och praktiskt träna förmågor som handlar om att fungera socialt med andra människor? Grupp för dig som har högfungerande autism eller Aspergers syndrom.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. Är du stressad och känner oro eller ångest? Påverkar stress din vardag? Reflektera över hur du kan hantera stress. En grupp för dig som är 18 år eller äldre.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp under Covid-19-pandemin. För patienter med förvärvad hjärnskada.

  • Observera att Habiliteringen inte kan erbjuda denna grupp på plats under Covid-19-pandemin. För dig över 18 år som har intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning) och känner att du vill lära dig mer om diagnosen.

Senast uppdaterad: 2017-05-19 09:27