Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Grupper för vuxna patienter

Informationsträffen är för dig som är 16 år eller äldre. Även närstående och stödperson kan medverka.

Informationsträffen är för dig som är 16 år eller äldre och har en intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning). Även närstående och stödperson kan medverka.

Vänder sig till dig som är vuxen och hör till habiliteringens målgrupp. Du ska nyligen ha flyttat eller vara på väg att flytta till eget hem och är intresserad av att veta mer om vad det innebär.

Behöver du mer kunskap om din diagnos och hur den påverkar vardagen? Grupp för dig som är över 18 år som har autismspektrumtillstånd och normalbegåvning.

Har du svårt att planera och organisera det du ska göra? Är det svårt att komma igång med att använda din kalender? Har du tid och motivation att arbeta med det?

En samtalsgrupp om relationer, sex och samlevnad för dig som är 18 år eller äldre. Målet är större förståelse och självinsikt vad gäller känslor, relationer och sexualitet.

Vill du diskutera och praktiskt träna förmågor som handlar om att fungera socialt med andra människor? Grupp för dig som har högfungerande autism eller Aspergers syndrom.

Är du stressad och känner oro eller ångest? Påverkar stress din vardag? Reflektera över hur du kan hantera stress. En grupp för dig som är 18 år eller äldre.

För patienter med förvärvad hjärnskada.

För dig över 18 år som har intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning) och känner att du vill lära dig mer om diagnosen.

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:30