Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Är du förkyld eller har luftvägssymtom som hosta, andningssvårigheter eller feber? Istället för att komma till mottagningen eller boka av din tid kan du kontakta oss per telefon eller via 1177 Vårdguidens e-tjänster så bokar vi om ditt besök till ett telefon- eller videobesök. Läs mer på vgregion.se/hoh/mittvardmote

Inställd behandling i grupp

På grund av för få deltagare är tyvärr delar av vår gruppverksamhet inställd i vår. Kontakta oss gärna via  1177 Vårdguidens e-tjänster om du är intresserad av att delta i en grupp, så återkommer vi när gruppverksamheten återupptas.

Grupper för föräldrar till barn och ungdomar inom habilitering

En grupp för barn med Downs syndrom 0-18 mån tillsammans med föräldrar.

Alternativ och Kompletterande Kommunikation – tidig intervention – är en utbildningsinsats till föräldrar som har barn med kommunikationssvårigheter.

Samtalsgrupp för föräldrar till barn som har funktionsnedsättning

Vi ger grundläggande föräldrainformation om autism via webbfilmer eller som föreläsningstillfällen tillsammans med andra på en mottagning. Välj vilket alternativ som passar dig bäst.

Två föreläsningsdagar för dig som är förälder till ett barn i åldern 0-6 år som har Cerebral Pares.

En föreläsningsserie i tre delar för dig som är förälder till ett barn med intellektuell funktionsnedsättning (utvecklingsstörning).

Vänder sig till dig som är förälder till barn med sömnproblem.

Föräldrar till barn och ungdomar 6-16 år, med behov av olika slags stöd i vardagen.

Grupp för föräldrar till ett barn eller en ungdom som har matsvårigheter, som äter för lite, äter för ensidigt eller för mycket av vissa saker.

Föreläsningen vänder sig till dig som förälder till barn, ungdomar och vuxna med kognitiva funktionsnedsättningar och som har svårigheter med tid och struktur i vardagen

Grupp för föräldrar med barn från 4 år.

Kursen är till för dig som är förälder till barn (0-18 år) med funktionsnedsättning och som vill veta mer om hur du kan stärka det positiva samspelet mellan dig och ditt barn.

Föreläsningen vänder sig till dig som är närstående till ungdomar och vuxna från 16 år.

Gruppen finns i Borås, Hisingen (Göteborg) och Lidköping.

Samtalsgrupp för föräldrar med barn 0-6 år som har funktionsnedsättning. Upplägget och innehållet är framtaget med inspiration av det samtalsstödjande materialet "Jag och mitt föräldraskap" från Habilitering & Hjälpmedel i Region Skåne.

Samtalsgrupp för föräldrar med barn 7-12 år som har funktionsnedsättning. Upplägget och innehållet är framtaget med inspiration av det samtalsstödjande materialet "Jag och mitt föräldraskap" från Habilitering & Hjälpmedel i Region Skåne.

Gruppen riktar sig till närstående som träffar barn, ungdomar eller vuxna med svårighet att förstå sociala situationer.

För föräldrar till barn eller ungdom som behöver av Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation (TAKK).

För föräldrar till barn som fått AKK-hjälpmedel GridPadGo, WidgitGo eller liknande.

Senast uppdaterad: 2020-03-26 08:52