Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nu gör vi en nystart! Vill du vara med?

Nu söker vi fler medarbetare till vuxenpsykiatrin i Skaraborg.

Våren 2022 kommer Vuxenpsykiatrin vid Skaraborgs Sjukhus att flytta heldygnsvården samt öppenvården Skövde till nybyggda, moderna lokaler i Skövde. Lokalerna är specialanpassade och utformade för att ge förutsättningar till en modern och effektiv psykiatrisk vård som skapar trygghet och trivsel både för patienter och personal. I samband med flytten kommer vi också att öppna ytterligare en avdelning till vilken vi behöver dig!

Är du intresserad av psykiatri och vill vara med att utveckla vår verksamhet så tveka inte att söka redan nu.

Om ingen tjänst ligger ute för tillfället, eller kändes relevant, är du varmt välkommen att Skicka in en intresseanmälan. Uppfyller du kvalifikationerna kan vi komma att höra av oss ifall ett behov uppstår och en annons ligger ute. 

 

Bakgrund

Vuxenpsykiatrin inom Skaraborgs Sjukhus bedriver specialistpsykiatrisk vård för personer 18 år eller äldre och har verksamhet i både Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad. Organisationen är uppdelad med öppenvårdsmottagningar i respektive stad och avdelningar inom heldygnsvården, som för närvarande finns i Falköping tillsammans med en akutmottagning och rättspsykiatrisk enhet. Under våren 2022 kommer avdelningarna inom heldygnsvården tillsammans med akutmottagningen att flytta till helt nya lokaler vid sjukhuset i Skövde. En flytt vi ser väldigt mycket fram emot och blir en möjlighet att förbättra vår verksamhet ytterligare!


Senast uppdaterad: 2022-02-09 08:36