Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vuxenpsykiatrin i Skaraborg!

Vi söker kontinuerligt efter nya kompetenta medarbetare som är intresserade av att skapa framtidens psykiatri tillsammans med oss! På denna samlingssida kan du läsa mer om vad det innebär att arbeta inom psykiatrin vid Skaraborgs Sjukhus.

Om verksamheten

Vuxenpsykiatrin inom Skaraborgs sjukhus bedriver specialistpsykiatrisk vård för personer 18 år eller äldre och har verksamhet i både Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad. Verksamheten består av psykiatrisk slutenvård, öppenvård och rättspsykiatri.

Slutenvårdsavdelningarna är tillsammans med den psykiatriska akutmottagningen och öppenvårdsmottagningen belägna i helt nya och moderna lokaler vid Skaraborgs Sjukhus Skövde. Vilket är ett av Sveriges modernaste psykiatrihus som du kan läsa mer om på sidan. Har du ett brinnande intresse för en viss patientgrupp har vi olika avdelningar inriktade mot beroende, äldrepsykiatri, psykos, akutvård eller patienter med affektiv problematik. Dessutom har kliniken en Rättspsykiatrisk slutenvårdsenhet i Falköping samt öppenvårdsmottagningar i Mariestad, Falköping, Lidköping och Skövde. Till kliniken hör också en LARO-mottagning med nära samarbete med beroendeavdelningen; en Hjärnstimuleringsmottagning; bemanning i en psykiatrisk ambulans (PPR); Äldrepsykiatrisk mottagning och avdelning; och fler spännande team inom verksamheten.

Lediga tjänster

Vi är en klinik med tydlig framåtanda där vi arbetar tillsammans för framtidens psykiatri. Du kan läsa mer om vad det innebär att arbeta inom psykiatrin här på sidan eller söka några av våra utannonserade tjänster nedan. Har du några funderingar om jobb inom psykiatri går det bra att skicka in dessa till skas.vup.fb@vgregion.se.

Följ oss på Instagram eller Facebook.

Film om Vuxenpsykiatri Skaraborg


Senast uppdaterad: 2022-12-15 13:33