Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Patient hos oss

Här har vi samlat allmän information som du som patient eller närstående kan ha nytta av när du har besökt eller ska besöka Skaraborgs Sjukhus.

Om du vill veta mer om en särskild vårdavdelning eller mottagning på sjukhuset, hittar du bäst information på respektive avdelnings eller mottagnings webbsida.

Hitta avdelningar och mottagningar

Söker du information om sjukdomar och behandlingar?

1177.se finns information om sjukdomar, behandlingar, regler och rättigheter. Här kan du också hitta vårdmottagningar och använda e-tjänster för att komma i kontakt med vården. 

Om du behöver sjukvårdsrådgivning kan du ringa 1177 Vårdguiden på telefonnummer 1177.

Du får då prata med en sjuksköterska som kan svara på frågor, ge råd och vägleda dig rätt i vården - dygnet runt.

Mer information till dig som är patient


Senast uppdaterad: 2020-01-14 08:15