Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Gymnasiala vårdutbildningar

På Skaraborgs Sjukhus kan vi erbjuda APL-platser (arbetsplatsförlagt lärande) för ungdomar och vuxna i vård- och omsorgsutbildning.

Om din skola är med i Vård- och omsorgscollege Skaraborg kan du göra din förfrågan om APL-plats via webbsidan Praktikplatsen. Du får som elev inloggningsuppgifter till Praktikplatsen från APL-samordnaren på din skola.

Praktikplatsen

Förfrågan om APL-plats från skolor utanför Vård- och omsorgscollege Skaraborg skickas till sjukhusets studierektor Terése Larsson, terese.larsson@vgregion.se

Kontaktuppgifter

Aktuellt om gymnasiala vårdutbildningar


Senast uppdaterad: 2019-12-13 14:46