Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Resor till och från sjukhuset

Det finns flera olika sätt för dig som patient att ta dig till sjukhuset. När du söker vård kan du till exempel utnyttja buss, sjukresor, taxi eller egen transport.

För att få mer information om parkering, busslinjer och hur du beställer sjukresa kan du klicka på någon av nedanstående länkar:

Sjukresor i Västra Götaland

Karta och parkering vid Skaraborgs Sjukhus

Västtrafik -  tidtabeller, busslinjer, reseplanerare med mera 


Senast uppdaterad: 2019-04-15 15:12