Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Din hälsa

Skaraborgs Sjukhus är ett hälsofrämjande sjukhus. Detta innebär att vi i mötet med dig som patient bidrar till att stärka tillit till din egen förmåga att hantera din sjukdom och förbättra din hälsa och livskvalitet. I samband med ditt besök hos oss kan du ta upp frågor kring dina levnadsvanor. Det finns stöd och hjälp att få kring rökning, alkohol, fysisk aktivitet och matvanor.

Du kan testa dina levnadsvanor här: Goda levnadsvanor.

Kontakt

Emma Pantzar, utvecklingsledare hälsofrämjande sjukhus

E-post: emma.pantzar@vgregion.se

Telefon: 0500-43 26 20


Senast uppdaterad: 2020-02-05 15:13