Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Feriepraktik

Ansökningstiden för 2019 års feriepraktik är slut. Välkommen att söka nästa år!

Introduktionsdag för feriepraktikanter

Du som har blivit antagen till feriepraktik är välkommen till en gemensam introduktionsdag den 17 juni. Mer information om dagen kommer via brev hem till dig. Varmt välkommen!

Har du frågor om din feriepraktik? Hör av dig till din chef alternativt feriepraktiksamordnare Klara Fredrikson på tel. 0500-43 10 50

Feriepraktik på Skaraborgs Sjukhus

Varje år ger Skaraborgs Sjukhus dig som är gymnasieungdom möjligheten att lära dig mer om våra spännande yrken inom Västra Götalandsregionen.

Som feriepraktikant hos oss på Skaraborgs Sjukhus får du prova på flera olika arbetsuppgifter på någon av våra avdelningar eller mottagningar. Genom praktik under handledning får du som är ung viktig arbetslivserfarenhet, där du kommer att kunna knyta nya kontakter som kan vara betydelsefulla för framtida yrkesliv. Feriepraktiken är indelad i två olika perioder och du arbetar under fyra veckor.

Lön

Som feriepraktikant får du 75 kronor per timme och i timlönen ingår semesterersättning (2019 års lön).

Mer information om feriepraktik hittar du på: vgregion.se/feriepraktik.


Senast uppdaterad: 2019-04-29 11:37