Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Nu är det dags att söka feriepraktik!

Som feriepraktikant hos oss på Skaraborgs Sjukhus får du prova på flera olika arbetsuppgifter, antingen på vårdavdelning, mottagning eller på administration. Genom praktik under handledning får du som är ung viktig arbetslivserfarenhet, där du kommer att kunna knyta nya kontakter som kan vara betydelsefulla för framtida yrkesliv.

På SkaS erbjuds du 4 veckors feriepraktik:
Period 1 v. 26-29
Period 2 v.30-33
Lönen är 80 kronor per timme och i timlönen ingår semesterersättning (2020 års lön). 

Ansökningsperioden för feriepraktik 2020 pågår nu, 17 februari - 31 mars.
Det sker via ett system som heter Varbi där du börjar med att skapa ett konto: ANSÖK HÄR

Söker du feriepraktik måste du bevaka din telefon och mail, om vi vill komma i kontakt med dig.
Vid frågor kontakta Klara Fredrikson HR-specialist tel. 072-214 04 92


Senast uppdaterad: 2020-02-25 13:37