Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Sommarjobb

""

Börja din karriär med att sommarjobba hos oss.

Vi erbjuder dig ett akutsjukhus med möjligheter till omväxlande arbete och spännande möten. Du blir en viktig del av vårt team som varje dag verkar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och varje avdelning arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter.

Flera av våra verksamheter erbjuder sommarjobb i Skövde, Lidköping och Falköping. I år söker vi sjuksköterskor, undersköterskor, skötare och medicinska sekreterare.

Följ med oss på vår miniserie där vi besöker våra olika verksamheter och få en inblick i vad man kan få göra som sommarjobbare.

Rekrytering pågår löpande och därav ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast den 31 maj 2020. 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Senast uppdaterad: 2020-03-02 11:05