Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Sommarjobb

""

Börja din karriär med att sommarjobba hos oss.

Vi erbjuder dig ett akutsjukhus med möjligheter till omväxlande arbete och spännande möten. Du blir en viktig del av vårt team som varje dag verkar för att ge alla möjligheten till ett gott liv.

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och varje avdelning arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter.

Våra verksamheter erbjuder varje år sommarjobb i Skövde, Lidköping och Falköping. Vi öppnar upp möjligheten att söka till kommande sommar under höst/vinter 2020–2021.

Är du nyfiken på sommarjobb på sjukhuset? Följ då med oss på vår miniserie där vi besöker våra olika verksamheter och få en inblick i vad man kan få göra som sommarjobbare.

 

 

 


Senast uppdaterad: 2020-10-19 07:39