Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Stiftelser, fonder och bidrag

Stiftelser som är knutna till Skaraborgs Sjukhus är till för att stödja forsknings- och utvecklingsarbete inom olika ämnesområden på sjukhuset.

Fonderna ger bidrag till anställda inom de olika ämnesområdena för forsknings- och utvecklingsarbete samt fortbildning – främst inom den patientnära vården. Med Swish kan du skicka en gåva och stödja forskningen. Välj det belopp du vill skänka och swisha till den fond som du vill stödja.


Senast uppdaterad: 2019-10-03 14:32