Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Träffa Skaraborgs Sjukhus!

För dig som är nyfiken på Skaraborgs Sjukhus finns flera olika möjligheter att få en inblick i hur det är att arbeta hos oss.

Vi besöker skolor och mässor

Varje år besöker vi högstadieskolor, gymnasieskolor, högskolor och universitet för att inspirera till en framtida karriär inom vården. Vi är bland annat med på olika temadagar, arbetsmarknadsträffar och mässor. Vi vill bidra till en ökad kunskap om olika vårdyrken och att ge en inblick i hur det är att arbeta inom vården.

Tillhör du något lärosäte och önskar att vi besöker er? Återkom då gärna med en förfrågan till hrdirekt.skas@vgregion.se

SkaS bjuder in till egen mässa – Mingelmässan

I september månad 2022 bjöd Skaraborgs Sjukhus in intresserade till vår egen mässa i entréhallen i Skövde. Vi vill tacka alla besökare och deltagande enheter för två bra mässdagar!

Läs mer och se bilder från Mingelmässan 2022.

Ung och nyfiken på vården?

Om man får frågan vad för yrken som finns inom vården kan man vanligtvis nämna undersköterska, sjuksköterska och läkare, men på Skaraborgs Sjukhus finns många andra yrken och möjligheter. Inom Västra Götalandsregionen finns närmre 200 yrken! Regionen tillsammans med Skaraborgs Sjukhus har tagit fram en yrkesguide för unga och lektionsmaterial för skolpersonal.

Visste du att framtidsutsikterna för nästan alla jobb inom hälso- och sjukvården är mycket goda? 

Yrkesguide 

 

 


Senast uppdaterad: 2023-07-19 09:18