Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Är du förkyld, har du hosta, feber eller andningsbesvär? Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och aldrig om du har symtom som ovan.
  • På akutmottagningen ställs frågor om symtom och antal medföljande begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313.

Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Läkarutbildning

Vill du få en inblick i vårdens processer, studera i en öppen och trevlig miljö där närheten till patienter och kollegor är stor - då hälsar vi dig varmt välkommen till läkarutbildningen på Skaraborgs Sjukhus. Vi bedriver läkarutbildning i samverkan med Sahlgrenska akademien för termin 5-11, sedan hösten 2013.

Komplett akutsjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) är ett komplett akutsjukhus med gott samarbete inom och mellan specialiteterna. Vi har en av Sveriges största  akutmottagningar vilket ger goda möjligheter för lärande inom alla typer av patienter och sjukdomar.

Forskning och utbildning

Forskningen vid SkaS har en lång tradition och är bred. Det innebär att våra lärare har den kompetens som krävs för att kunna skapa en god miljö för lärande. Tillsammans med lärarna kan du följa patientens hela vård och samtidigt få god inblick i det dagliga arbetet på sjukhuset.

Den fjärde noden

Vi är glada och stolta över att ha fått ett större uppdrag att utbilda läkare genom att som första sjukhus i Västra Götaland vid sidan av de tre Sahlgrenska Universitetssjukhusen bli en fjärde nod i Göteborgs Universitets läkarutbildning.


Senast uppdaterad: 2017-11-29 12:43