Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Läkarutbildning

Vill du få en inblick i vårdens processer, studera i en öppen och trevlig miljö där närheten till patienter och kollegor är stor - då hälsar vi dig varmt välkommen till läkarutbildningen på Skaraborgs Sjukhus. Vi bedriver läkarutbildning i samverkan med Sahlgrenska akademien för termin 5-11, sedan hösten 2013.

Skaraborgs Sjukhus behöver dig!
Just nu har vi ett mycket ansträngt vårdplatsläge i kombination med en besvärlig bemanningssituation. Vi är därför i akut behov av extra medarbetare. Är du läkarstudent med pågående studier som avklarat minst sex terminer på läkarprogrammet och kan tänka dig att hjälpa till genom en timanställning så anmäl ditt intresse omgående genom att skicka in en ansökan här >> https://www.vgregion.se/s/skaraborgs-sjukhus/jobba-hos-oss/lediga-jobb/jobbannons/?jobid=kB8a65KLh2Tb0nO8wIKaPyAb968=

Komplett akutsjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) är ett komplett akutsjukhus med gott samarbete inom och mellan specialiteterna. Vi har en av Sveriges största  akutmottagningar vilket ger goda möjligheter för lärande inom alla typer av patienter och sjukdomar.

Forskning och utbildning

Forskningen vid SkaS har en lång tradition och är bred. Det innebär att våra lärare har den kompetens som krävs för att kunna skapa en god miljö för lärande. Tillsammans med lärarna kan du följa patientens hela vård och samtidigt få god inblick i det dagliga arbetet på sjukhuset.

Den fjärde noden

Vi är glada och stolta över vårt uppdrag att utbilda läkare, genom att som första sjukhus i Västra Götaland vid sidan av de tre Sahlgrenska Universitetssjukhusen bli en fjärde nod i Göteborgs Universitets läkarutbildning.


Senast uppdaterad: 2022-01-19 10:01