Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om coronavirusinfektion covid-19: Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber. Håll dig undan sociala kontakter där du riskerar att sprida smitta, i såväl arbetsliv som privatliv. Tänk särskilt på sköra äldre och personer med allvarliga sjukdomar.

  • Närstående bör undvika onödiga besök på sjukhus och äldreboenden, och aldrig göra ett besök om man har luftvägssymtom.
  • På akutmottagningen ställs frågor om luftvägssymtom och antal medföljande till akutmottagningen begränsas.

Känner du dig orolig, ta del av informationen på Folkhälsomyndigheten.se och måste du prata med någon om covid-19, ring nationella informationsnumret 11313. Misstänker du att du är drabbad av coronaviruset, läs på 1177.se om hur du kontaktar vården.

Vårdgivare

Här har vi samlat information som riktar sig till dig som arbetar inom hälso- och sjukvård.

Du kanske arbetar på ett annat sjukhus, inom kommun, primärvård eller kanske inom tandvård eller laboratoriemedicin. Här hittar du bland annat nyheter och annan information om Skaraborgs Sjukhus som kan vara intressant för dig som är vårdgivare.

För dig som är medarbetare på Skaraborgs Sjukhus finns mer information på vårt intranät.

Nyheter och aktuell information

Din sökning resulterade inte i några träffar.

Senast uppdaterad: 2020-01-14 08:18