Scenkonstdagar Barn och unga

Grafiska blommor i olika färger. Röd bottenfärg.

Scenkonstdagar Barn och unga är ett evenemang där vi presenterar produktioner i Kulturkatalogen Väst. Under två fartfyllda och intensiva dagar visar vi smakprov från nya föreställningar.

Det är ett årligt evenemang där vi bjuder in samordnare och producenter för att ta del av högkvalitativa, spännande och relevanta akter ur Kulturkatalogen Väst. Det bjuds på smakprov ur dans, cirkus, teater och musikföreställningar.  

Vi uppdaterar den här sidan med de senaste nyheterna kring Scenkonstdagarna.

    

Kulturkatalogen Väst

I Kulturkatalogen Väst finns ett brett utbud av professionell scenkonst, workshops, projekt, skolbiofilmer och besöksmål. Allt är riktat till barn och unga, allt är kvalitetssäkrat och allt omfattas av det regionala arrangörsstödet.

Lastbil som står parkerad i skogen. Rosa förarhytt. Långsidorna är öppna. Man ser kartonger och korgar i lastbilen. En täljbock. I nedre höger hörn är en annan bild infälld. I den ser man händer som täljer i täljbockar.

Läs mer om innehållet i Kulturkatalogen Väst

Här hittar du fördjupande reportage om bokningsbara akter och aktiviteter ur Kulturkatalogen Väst, som är vår digitala utbudskatalog för barn och unga. Är du kultursamordnare, bokar du akter, workshops eller resmål? Då är katalogen din guide till professionella bokningar.

Helena Rung

Producent barn och unga

Telefonnummer

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent teater

Telefonnummer

Karin Skierus

Konsulent cirkus/nycirkus

Telefonnummer

Tina Andersson

Konsulent dans

Telefonnummer