Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Simulatorcentrum i Väst

Vi erbjuder upplevelsebaserade utbildningstillfällen till studenter och anställda inom VGR i syftet att säkra och förbättra färdigheter, trygghet, patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Praktisk träning, känslomässigt engagemang, konstruktiv feedback och en tillåtande miljö är en grundläggande filosofi som gör inlärningstillfället effektivt och stannar kvar i minnet. Därmed ges medarbetara och studenter trygghet och färdighet.

Effektiv pedagogik har aldrig varit viktigare

Just effektiv utbildning är viktig under covid-19 epidemin. Vi behöver korta effektiva utbildningar som kan introducera personal till nya uppgifter - inte inbart för personalen som mottar utbildningens skull, men även för att avlasta den personal som tar emot nya personalen!

Under pandemin har Simulatorcentrum erbjudit covid-19-utbildningar till personal inom SU och VGR i form av 1 eller 2-dagars utbildningar med ett antal stationer med hands-on undervisning riktat mot den typ avdelning personalen ska jobba på.

Vad är simulering?

Med hjälp av attrapper, avancerade datoriserade simulatorer och simulerade miljöer skapas autentiska kliniska situationer där individuella och teams färdigheter kan provas och tränas. De senaste pedagogiska principerna används för att effektivt uppöva praktiska sätt att tänka och agera i den kliniska vardagen.
   

 

Frågeformulär kursförfrågan

 
Roligt att ni är intresserade av utbildning med hjälp av oss på Simulatorcentrum! För att veta vilka av våra utbildningsledare är bäst att engagera i detta projekt önskar vi veta lite mer om era behov och tankar kring utbildning för er personal.
Senast uppdaterad: 2021-09-08 15:44