Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Försäkringsmedicin – covid-19 samt aktuellt och nyheter

Med RSS är det lätt att hålla koll på våra nyheter om försäkringsmedicin. Genom att klicka på RSS-symbolen längst ner i nyhetslistan, kan du få meddelande om när nästa nyhet publiceras. Många webbläsare har möjlighet att läsa RSS, annars måste du installera en separat RSS-läsare. Internet Exploreer verkar fungera bäst för denna webbplats. Hör med den IT-ansvarige på din arbetsplats.

Exakt hur du prenumererar på RSS-flöden beror på vilken läsare du använder, men vanligen räcker det med att ange adressen: www.vgregion.se/forsakringsmedicin. När webbsidans tillgängliga RSS-flöden visas väljer du den för nyheterna.

Du kan också snabbt hitta alla nyheter från ett visst datum, eller inom ett ämne genom att söka på ett visst ord.

Lycka till

Aktuellt och nyheter – inom Försäkringsmedicin

Patientinfo finns på 1177.se

Försäkringsmedicinsk definition

Det försäkringsmedicinska kunskapsområdet innefattar medicinsk undersökning och utredning, bedömning av funktionstillstånd och aktivitetsnivå samt förebyggande, behandlande och rehabiliterande insatser kopplat till försäkringsmässiga ställningstaganden och hur dessa påverkar individen.

Utgångspunkten är tvärvetenskaplig kunskap och beprövad erfarenhet samt det ömsesidiga förhållandet mellan sjuklighet, medicin och försäkringssystem.      

 / Nationellt Försäkringsmedicinskt Forum (NFF)

Tips och idéer

Hör gärna av dig om du har idéer hur sidorna om försäkringsmedicin kan förbättras.
forsakringsmedicin@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2017-02-14 08:12