Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Föreläsning - vad händer vid förlossningen?

Du har säkert olika förväntningar och föreställningar inför den stundande förlossningen. Kanske har du redan packat BB-väskan med allt det praktiska, men har du packat din ”mentala” väska? Det kan vi hjälpa dig med.

Barnmorskorna Anne Melbe och Sofia Wallin startade inspirationsföreläsningarna för att hjälpa blivande föräldrar att förbereda sig mentalt inför förlossningen.

Kvällen blir en mix av fakta, samtal och humor – hela tiden med målet att den stundande förlossningen ska bli en trygg och positiv upplevelse för dig och din partner.

Både du som är gravid och din partner är välkomna. På grund av att det tidigare har varit platsbrist på vissa föreläsningar har vi infört anmälan till de olika tillfällena. Ni anmäler er via anmälningslänkarna här på sidan. Om ni är två som ska gå måste båda göra en anmälan. Samma föreläsning ges vid samtliga tillfällen. Eventuellt inställd föreläsning meddelas via den här webbsidan.

När och var?

Plats: Paviljongen, Konferensrum Insikten 1, Skaraborgs Sjukhus Skövde. Ingång via entré C. Närmsta parkering är P6 (inom markerad ruta och ej på förhyrd plats).
Karta över sjukhusområdet

Datum och anmälan: 

  • Inställt tills vidare på grund av covid-19!

Välkommen!


Senast uppdaterad: 2021-03-24 07:00