Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Betald vidareutbildning

""

Skaraborgs Sjukhus behöver fler specialistsjuksköterskor inom många omården, till exempel operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, IVA-sjuksköterskor och röntgensjuksköterskor. Hos oss har du möjlighet att få din vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom dessa områden betald.

Information om utbildningstjänster 2022 kommer under början av 2022.

Betald vidareutbildning innebär att du får en utbildningstjänst hos oss och studerar med lön under utbildningstiden.

En utbildningstjänst på Skaraborgs Sjukhus innebär:

  • tillsvidareanställning (fast anställning) inom den specialiteten du vidareutbildar dig inom
  • bibehållen lön under hela utbildningen då utbildningen ingår i din anställning
  • reseersättning till studieorten om utbildningen inte finns på den ort där du arbetar

När du är klar med din specialistutbildning får du en trygg start inom din nya specialitet med en strukturerad introduktion och stöd från erfarna kollegor.

Som specialistsjuksköterska hos oss får du:

  • stor möjlighet till variation i arbetet
  • kombinationsmöjligheter, möjlighet till rotationstjänster mellan verksamheter och orter
  • karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har verksamheter i Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad.

Du är varmt välkommen att besöka oss under en dag för att se vår verksamhet och få veta mer om alla möjligheter vi erbjuder.

Information om hur du kommer i kontakt med oss hittar du i våra annonser.

An-Op-IVA

Som specialistutbildad sjuksköterska inom anestesi-, operations- eller intensivvårdsområdet gör du med din kunskap och kompetens stor skillnad för någon varje dag.

Vårt arbetssätt är personcentrerad vård i en högteknologisk miljö. Du arbetar i team med övriga yrkesgrupper som finns inom våra verksamheter, där gemenskapen och stöd av kollegor är en av våra viktigaste ledstjärnor.

Självklart arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling genom en lärande miljö och genom planerade utbildningar.

Visst låter det intressant?

För att få en uppfattning om hur det är att arbeta hos oss kan du möta dina framtida kollegor och arbetsplats, genom att se filmen:

Specialistsjuksköterska på SkaS

Röntgen

Bild- och funktionsmedicin spelar en central roll för specialistsjukvårdens verksamhet. Vårt gemensamma mål är en god och säker vård med patienten i fokus. Som röntgensjuksköterska hos oss får du möjlighet att arbeta med drivna och professionella kollegor i ett yrke som präglas av ständig utveckling och teknikfokus. Visst låter det spännande?

Titta gärna på filmen för att få en första uppfattning om hur det är att arbeta hos oss. Har du frågor eller är nyfiken på att veta mer om hur vår vardag ser ut är du varmt välkommen att höra av dig!

Röntgensjuksköterska på SkaS

Sök utbildning

I första hand ska du söka de utbildningar som finns på högskolorna inom Västra Götaland, det vill säga; Högskolan i Borås, Högskolan i Väst, Högskolan i Skövde och Göteborgs Universitet.

Du söker du utbildningarna via antagning.se.


Senast uppdaterad: 2022-01-10 12:58