Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Att jobba hos oss

Som medarbetare i Västra Götalandsregionen är du med gör skillnad för människor i din närhet varje dag. Du bidrar till ett gott liv för invånarna – för hälsa och trygghet i vardagen och för ett livskraftigt Västra Götaland nu och i framtiden. Det är ett av de mest meningsfulla uppdrag som finns och samtidigt ska du känna dig uppskattad, trivas med ditt arbete och få möjlighet att använda och utveckla din kompetens.

Tillsammans bidrar vi till ett gott liv

Du som är medarbetare i Västra Götalandsregionen ska känna dig uppskattad, trivas med ditt arbete och få möjlighet att visa och utveckla din kompetens. Det är avgörande för hur bra vi lyckas med vårt uppdrag – att bidra till ett gott liv för invånarna i Västra Götaland. Det ställer krav på oss att förnya oss, utveckla vår organisation och utveckla våra arbetssätt. Nöjda medarbetare bidrar till vår ambition om att Västra Götalandsregionen ska bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Vi ska bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare

Västra Götalandsregionen står för alla medarbetares lika rättigheter och möjligheter. Tillsammans skapar vi arbetsplatser där medarbetarna mår bra, vill utvecklas och känner sig trygga. Vi respekterar varandra och vårt arbetssätt präglas av öppenhet, samarbete och dialog.

Västra Götalandsregionen ska ha en jämlik och inkluderande arbetsmiljö där våra arbetsplatser ska vara fria från diskriminering och trakasserier. Vi möter varandra med respekt och ömsesidig öppenhet. Som medarbetare i Västra Götalandsregionen respekterar du och tar tillvara andras förmågor. 

Som medarbetare reflekterar du över dina och andras uppfattningar, värderingar, förhållningssätt och handlingar ur perspektivet allas lika rättigheter och möjligheter. Du medverkar aktivt i arbetet med allas lika rättigheter och möjligheter samt motverkar alla former av diskriminering och trakasserier.

Uppdrag och yrken

Gemensamt för alla våra jobb är att de bidrar till ett gott liv för människorna i Västra Götaland.

Medarbetare berättar

Hur är det att arbete som sjuksköterska, tandhygienist och it-tekniker? Träffa några av våra medarbetare och chefer som berättar om sina jobb.

Leva och bo i Västra Götaland

Vill du starta ett nytt liv i Västra Götaland? Här får du ett gott liv med balans mellan ett utvecklande arbete och en rik fritid.

Byta jobb internt

I Västra Götalandsregionen ska du kunna utvecklas, göra karriär och till och med testa ett annat yrke – utan att byta arbetsgivare.

Logga in på Insidan

För dig som är medarbetare i Västra Götalandsregionen finns det mesta du behöver i jobbet på intranätet Insidan. På Insidan hittar du även internt lediga jobb och fördjupad information om dina förmåner och försäkringar.

Insidan (inloggning krävs)

Om du besöker Insidan utanför VGR:s nät behöver du först logga in med ditt VGR-id och samma lösenord som du loggar in med på en VGR-dator.

Problem med inloggning? Ring VGR IT:s support via 010-47 37 100.

Respektive förvaltning har en HR-funktion som kan besvara personalfrågor.

Alla förvaltningar och bolag i Västra Götalandsregionen


Senast uppdaterad: 2016-12-21 14:02