Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Att jobba hos oss

Som medarbetare i Västra Götalandsregionen är du med gör skillnad för människor i din närhet varje dag. Du bidrar till ett gott liv för invånarna – för hälsa och trygghet i vardagen och för ett livskraftigt Västra Götaland, nu och i framtiden.

Två kollegor som jobbar i vården

Möt våra medarbetare

Hur är det att arbeta som sjuksköterska, biomedicinsk analytiker och projektledare? Träffa några av våra medarbetare och chefer som berättar om sina jobb.

Våra yrken

Gemensamt för alla våra jobb är att de bidrar till ett gott liv för människorna i Västra Götaland. Här kan du utvecklas, göra karriär och till och med testa ett annat yrke – utan att byta arbetsgivare.

Livet i VGR

Är du redo?

Vill du bli en del av Sveriges största arbetsgivare? Tillsammans gör vi skillnad.

Förmåner för medarbetare

Du som jobbar hos oss ska känna dig uppskattad och må bra, både på jobbet och på fritiden. Utöver din lön har du som medarbetare i VGR tillgång till en rad förmåner och erbjudanden.

Åldersmedvetet ledarskap

VGR arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där yngre och äldre medarbetare trivs och stannar kvar. Vi jobbar bland annat med åldersmedvetet ledarskap, attraktiva arbetsvillkor och genom ett pilotprojekt där seniora medarbetare är mentorer för yngre kollegor.


Senast uppdaterad: 2023-04-12 13:33