Hanna Eriksson utsedd till Årets handledare i verksamheten

Publicerad:
Vinnare årets handledare i verksamheten
Hanna Eriksson tillsammans med enhetscheferna Petra Kylén och Sofie Karlsson.

Skaraborgs Sjukhus och Primärvården Skaraborg har utsett Hanna Eriksson till Årets handledare i verksamheten, i samverkan med Vård- och Omsorgscollege.

Hanna uppvaktades vid sin arbetsplats av studierektor Terése Larsson och utbildningskoordinator Vasiliki Boukovalas Jansson samt kollegorna på sin arbetsplats.

Motiveringen:
”Hanna tar ett stort ansvar och visar ett engagemang för alla elever. Genom sitt sätt att vara skapar Hanna en trygg och utvecklande miljö för eleverna. Hon brinner för sitt arbete och det smittar av sig på såväl studenter som kollegor. Hon tar sig an eleverna på ett sätt som gör att de känner sig trygga, blir sedda och hon utmanar dem till att växa i sin yrkesroll. Hanna arbetar hela tiden för att utveckla avdelningen och kommer med många idéer och smarta lösningar. Hon ger eleverna en bra start in i yrkeslivet och flera har valt att söka sig till avdelningen efter avslutade studier.”

Hanna nomineras nu på regional nivå och kan bli den handledare som vinner Årets handledare i hela Skaraborg. Vinnare av Årets handledare i Skaraborg går vidare till uttagningen till Årets handledare Nationellt.