Hanna Liljebäck utsedd till årets Kärndoktor

Publicerad:

De nominerade från vänster till höger: Nigar Hawrami (ST-läkare medicin), Danial Albadi (ST-läkare ortopedi), Hanna Liljebäck (ST-läkare kardiologi), Pontus Olsson (specialistläkare psykiatri) och Joel Corin (ST-läkare kirurgi).

Årets upplaga av Kärndoktorn är nu avgjord och vinnaren blev Hanna Liljebäck, ST-läkare i Kardiologi.

Handledning är en stor del av arbetet som läkare. Att vara en bra handledare kräver ett gediget arbete, intresse och engagemang. Det ärofyllda handledarpriset delas ut årligen till den läkare som utmärkt sig som en extra bra handledare till våra AT-läkare och BT-läkare. AT-läkarna och BT-läkarna får nominera de handledare som gjort det lilla extra och därefter röstas det fram en vinnare. Den läkare som vann priset för årets bästa handledare, Hanna Liljebäck, nominerades med följande motivering: 

“Hanna är känd för att alltid vara glad och positiv, även under omänskliga arbetsförhållanden klockan tre på natten är hon glad. Hennes positiva attityd sprider energi till hela arbetsgruppen. Hon har visat en stark förmåga att peppa och stötta sina yngre kollegor. Hennes stöd hjälper till att bygga självförtroende, i synnerhet hos de yngre när man känner sig ny och värdelös och skapar en känsla av samhörighet. Hennes entusiasm smittar av sig och motiverar andra att göra sitt bästa.” 

Stort grattis Hanna Liljebäck!