Carina Hilding Borg utsedd till Årets handledare för medicinska sekreterare

Uppdaterad:
Publicerad:
vinnare årets handledare
Foto: Carina Hilding Borg tillsammans med utbildningsledare Jessica Wänghult.

Årets handledare för medicinska sekreterare Skaraborgs Sjukhus/Primärvården utsågs igår av Skövde Yrkeshögskola vid deras årliga handledarträff.

Årets handledare för medicinska sekreterare blev Carina Hilding Borg som arbetar vid psykiatrimottagningen i Mariestad. Hon uppvaktades av utbildningsledare Jessica Wänghult samt handledarkollegor.

Motiveringen:

”Jag tycker att min handledare ska bli årets handledare för att hon visat exakt hur man ska vara en god förebild som handledare och vad långt man kommer genom att vara lyhörd och intresserad av att lära känna sina studenter.
Jag har alltid känt mig trygg i att ställa mina frågor oavsett om dem varit ”dumma” enligt mig ibland. Men hon har alltid svarat mig med positivitet och intresse för att svara och leta upp informationen så vi kunnat gå igenom de tillsammans.
Hon har väglett mig till att känna mig säkrare i min blivande arbetsroll som medicinsk sekreterare.
Så fort hon stött på något i arbetet som jag inte fått se förut så vill hon visa och förklara det för mig.
Hon är otroligt omtyckt av sina kollegor och jag förstår verkligen varför. Jag skulle bli otroligt glad över att få en sådan kollega som hon i framtiden.
Jag tycker hon ska bli årets handledare för att hon är en fantastisk person som älskar sitt yrke och tar handledarrollen på största allvar. Hon är noggrann, lugn och strukturerad. Vill verkligen sin elevs bästa och har förmåga att kunna förklara och vara tillmötesgående på ett pedagogiskt sätt i sin handledarroll. En fantastisk handledare och person!”