Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Medicinskt bibliotek SkaS

Medicinskt bibliotek SkaS

För dig som är medarbetare, student eller forskare på sjukhuset, finns det medicinska biblioteket som ett kunskapsstöd i din arbetsvardag  

Vi tillhandahåller information och litteratur för kliniskt arbete, fort- och vidareutbildning samt forskning. Du kan få hjälp med t.ex. kurslitteratur, referenshantering och litteratursökning

Vi finns till för alla sjukhusets medarbetare oavsett vad du arbetar med: vård, ekonomi, verksamhetsutveckling, HR m.m.

E-biblioteket VGR - här hittar du alla våra e-resurser

________________________________________________

Föreläsningar i Teams

Medicinska biblioteken i Västra Götalandsregionen presenterar 30 minuter om Anatomy.TV, Browzine, PubMed och UpToDate. En serie digitala föreläsningar för dig som är medarbetare vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Södra Älvsborgs Sjukhus, NU-sjukvården eller Skaraborgs Sjukhus. Ingen anmälan krävs, anslut till mötet när det är dags!

 

AnatomyTV - antomisk atlas

Anatomy.TV är en digital anatomisk atlas som består av flera moduler. Alla resurser kan nås utanför VGR:s nätverk, logga in med vgr-id och lösenord.


Senast uppdaterad: 2023-02-07 14:41