Medicinmottagning

Medicinmottagningen består av endokrinologimottagning, diabetesmottagning, Skövdes Diagnostiska Centrum och AK-mottagning. Utöver dessa specialiteter utreder och behandlar vi patienter med bland annat hematologiska och allmän internmedicinska sjukdomar.

Yrkeskategorier

Medicinmottagningen består av både läkare- och sjuksköterskeledda mottagningar där vi arbetar i team. Här arbetar sjuksköterskor med specialistkompetens inom ovanstående områden. Som läkare samverkar man med slutenvården som ger möjlighet att emellanåt jobba på avdelning.

Som sjuksköterska integrerar man med en lämplig vårdavdelning inom verksamhetsområdet genom helgtjänstgöring var fjärde helg. Denna integrering ger möjlighet till engagemang och delaktighet i att utveckla samarbetet mellan öppenvård och slutenvård.

Arbetssätt

Medicinmottagningen arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med gemensamma uppdrag och mål. Som medarbetare på medicinmottagningen är du en del av vårt team som består av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. I arbetet ingår att vara delaktig i att utveckla verksamheten på såväl lokal som övergripande nivå. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt och skapa en arbetsmiljö där man kan känna sig trygg och värdefull.

Varför ska du jobba hos oss?

Vi är stolta över vår enhet med hög kompetens och mycket arbetsglädje! Tillsammans skapar vi inspiration för att möta framtidens vårdmiljö. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi tror på medarbetarnas förmåga att skapa den arbetsplatsen. Vi arbetar med att skapa en trygg, flexibel och utvecklande arbetsmiljö genom löpande processarbeten, sammanhållen vård och behandling samt individuella ansvarsområden där möjlighet ges till utveckling.

Är du en nyfiken, ansvarsfull och lösningsorienterad person som trivs med både patientarbete, diagnostiska moment och utvecklingsfrågor? Är du van att samarbeta och undervisa och tycker om att jobba i team är medicinmottagningen rätt arbetsplats för dig.