Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

FaR Göteborg

FaR betyder Fysisk aktivitet på Recept. På den här sidan finns information om FaR i Göteborg för dig som fått FaR, som förskriver FaR och som bedriver verksamhet med fysisk aktivitet.

Fysisk aktivitet på recept förkortas FaR och kan förskrivas av legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal. 1177 vårdguiden har mer information om FaR.

Fysisk aktivitet i Coronatider

Det är viktigt att fortsätta med goda levnadsvanor även under den pågående Coronapandemin. Det finns många sätt att hålla sig fysiskt aktiv som minimerar risk för smittspridning. Här hittar du rekommendationer och inspiration!
FaR-mottagning

FaR-mottagningar

Du som fått FaR kan få extra stöd - anpassad träning och personlig rådgivning på FaR-mottagning för att hitta rätt aktivitet på rätt nivå! Barn och unga med övervikt har möjlighet att träffa dietist.

Telefonlinje om Corona på flera språk

Nu finns en telefonlinje som bemannas av hälso- och sjukvårdspersonal som talar arabiska, persiska, somaliska, amarinja/tigrinja och ryska. Hit kan du ringa för att få svar på frågor om Coronaviruset, på ditt eget språk. Telefonnumret är: 08-123 680 00 och linjen är öppen vardagar kl. 09.00-12.00 och 13.00-15.00.

Senast uppdaterad: 2018-05-17 14:34