Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mötesplatser och kalender

Västra Götalandsregionen skapar mötesplatser och arrangerar konferenser för utbyte av idéer och kunskap om hållbar regional utveckling. VGR medverkar också tillsammans med andra aktörer i olika sammanhang. Här visas de större årliga evenemangen från A - Ö. Nederst ser du evenemang i Regionkalendern.

Ulrika Bokeberg talar i panelen

Almedalsveckan

Under Almedalsveckan samarbetar åtta parter i Västsvenska Arenan genom att lyfta frågor ur västsvenskt perspektiv med relevans för hela Sverige. Västra Götalandsregionen medverkar inte 2021.

Fyra bilder med människor som använder digitala redskap

Digitalisering i människans tjänst

Optimal nytta av digitalisering kräver verksamhetsutveckling och nya arbetssätt. Vår årliga digitaliseringsdag visar på möjligheter att bättre hantera framtidens samhällsutmaningar.

Framtid Västra Götaland

Framtid Västra Götaland är en återkommande konferens för att diskutera regional utveckling utifrån Västra Götalands gemensamma utvecklingsstrategi. Nästa konferens är den 20 januari 2022.

Integrationsforum

Integrationsforum

Integrationsforum riktar sig till dig som är politiker, arbetar med eller är aktiv inom området migration och integration i Västra Götaland.

Konferens för fullföljda studier

Barn och ungas förutsättningar för hälsa och skolframgång är en gemensam utmaning i Västra Götaland där aktörer tillsammans kraftsamlar för barn och ungas förutsättningar för fullföljda studier.

Vart är vi på väg? Text på skogsbild

Kommunchefsdagen

Kommunchefsdagen är en årlig mötesplats för dialog och samverkan mellan kommuncheferna från de 49 kommunerna i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen.

Kulturting 2021

Den 8 oktober 2021 arrangerade vi Kulturting Västra Götaland och temat var Nystart. Konferensen var en smältdegel med högaktuella perspektiv på kulturlivets nystart. Här kan du ta del av innehållet i efterhand.

Nobel Week Dialogue

Västra Götalandsregionen är en partner som årligen arrangerar Nobel Week Dialogue där nobelpristagare, världsledande forskare och beslutsfattare möts i samtal. Varje år väljs ett nytt tema för samtalen.

Reväst – en mötesplats för regional utveckling

Reväst är ett samarbetsorgan mellan offentlig sektor, näringsliv och akademi kring Västsveriges regionala utveckling. Genom seminarier, konferenser och samtal främst om samhällsutveckling stärks kunskapen och banden mellan de olika aktörerna.

SOM-undersökningen

Den västsvenska SOM-undersökningen bygger på en enkätundersökning som varje höst skickas ut till 6 000 personer i Västra Götaland. Varje rapport har ett tema.

Västerhavsveckan

Västerhavsveckan erbjuder årligen hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter. Det är en temavecka för havsmiljön med syfte att öka kunskapen om Västerhavets miljö och som arrangeras sedan 2008.

Västsvenska EU-konferensen

Västsvenska EU-konferensen är ett årligt kunskaps- och inspirationstillfälle för kollegor och beslutsfattare som arbetar för lokal och regional utveckling utifrån ett europeiskt perspektiv.


Senast uppdaterad: 2021-11-25 15:24