Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Mötesplatser och kalender

Västra Götalandsregionen skapar mötesplatser och arrangerar konferenser för utbyte av idéer och kunskap om hållbar regional utveckling. Vi deltar också tillsammans med andra aktörer på olika arenor för utbyte av idéer och kunskap om regional utveckling. Här visas de större årliga evenemangen från A - Ö.

Ulrika Bokeberg talar i panelen
Västra Götalandsregionen medverkar under Almedalsveckan i Västsvenska Arenan. Där samarbetar åtta parter genom att lyfta frågor ur västsvenskt perspektiv med relevans för hela Sverige.
Fyra bilder med människor som använder digitala redskap
Optimal nytta av digitalisering kräver verksamhetsutveckling och nya arbetssätt. Vår årliga digitaliseringsdag visar på möjligheter att bättre hantera framtidens samhällsutmaningar.
Barn och ungas förutsättningar för hälsa och skolframgång är en gemensam utmaning i Västra Götaland där aktörer tillsammans kraftsamlar för barn och ungas förutsättningar för fullföljda studier.
Integrationsforum
Integrationsforum riktar sig till dig som är politiker, arbetar med eller är aktiv inom området migration och integration i Västra Götaland.
Nobel Week Dialogue 2019
Västra Götalandsregionen är en partner som årligen arrangerar Nobel Week Dialogue där nobelpristagare, världsledande forskare och beslutsfattare möts i samtal. Varje år väljs ett nytt tema för samtalen.
SOM rapport 2019
Den västsvenska SOM-undersökningen bygger på en enkätundersökning som varje höst skickas ut till 6 000 personer i Västra Götaland. Varje rapport har ett tema.
Västerhavsveckan 2020 banner
Västerhavsveckan erbjuder årligen hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter. Det är en temavecka för havsmiljön med syfte att öka kunskapen om Västerhavets miljö och som arrangeras sedan 2008.

Kalender regional utveckling

04
nov

Resiliens och hållbar omställning - Agenda 2030 i Väst årliga konferens

Starttid:
Plats: Digitalt evenemang via Zoom
Ort:
26
nov
10
dec

Västsvenska SOM-seminariet 2020

Starttid:
Plats: Inte fastställd
Ort: Göteborg
Senast uppdaterad: 2020-08-21 10:28