Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Regional utveckling

En hållbar regional utveckling skapar bättre möjligheter att finansiera och utveckla välfärden i Västra Götaland. Fler och framgångsrika företag, nya jobb, social hållbarhet, förbättrade kommunikationer, ett rikt kulturliv, utbildningstillfällen och minskad miljö- och klimatpåverkan är några av målen för Västra Götalandsregionens insatser.

 

Västsverige kraftsamlar

Den regionala utvecklingsstrategin innehåller fyra tvärsektoriella kraftsamlingar - elektrifiering, digitalisering, cirkulära affärsmodeller och fullföljda studier. En kraftsamling innebär att extra fokus läggs på stärkt samverkan och samordnat utvecklingsarbete inom ett område.

Konferencier och ansvarig för konferensen står på scenen för att inleda konferensen

Mötesplatser och kalender

Västra Götalandsregionen skapar mötesplatser för utbyte av idéer och kunskap om hållbar regional utveckling. Årligen återkommande konferenser, temaveckor och kalender hittar du här.

Sociala medier


Senast uppdaterad: 2023-05-17 08:57