Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sök praktik

Klart att du ska praktisera hos oss! I Västra Götalandsregionen kan du jobba med allt från miljö, utbildning och hälso- och sjukvård till kultur och kommunikationer. Hos oss kan du göra praktik inom till exempel hälso- och sjukvård, regional utveckling och inköp.

Praktik och examensarbete inom olika ämnesområden

Här hittar du länkar till praktikplatser sorterade efter olika ämnesområden. Om du inte hittar det du söker kan du vända dig direkt till den verksamhet som du är intresserad av.

Alla verksamheter i Västra Götalandsregionen

Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) kallas de delar av utbildningen där du som student befinner sig i vårdmiljöer i direktkontakt med patienter, närstående och medarbetare samt i laboratoriemiljö. Den verksamhetsförlagda utbildningen för akademiska vårdutbildningar regleras i ett avtal mellan Västra Götalandsregionen och högskolorna. Mer information om din verksamhetsförlagda utbildning får du via din högskola eller ditt universitet.

Studerar du medicin eller omvårdnad inom EU/EES är du välkommen att kontakta våra hälso- och sjukvårdsförvaltningar om möjligheten att göra praktik.

Respektive förvaltning har en HR-funktion som kan besvara personalfrågor.

Alla förvaltningar och bolag i Västra Götalandsregionen


Senast uppdaterad: 2021-10-26 13:05