Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Anslagstavlan som öppna data

Den 19 oktober kl. 10.00-10.45 arrangerar den nationella dataverkstaden ett webbinarium tillsammans med systemleverantören Formpipe och Ånge kommun där vi kommer att berätta om den standardlösning som vi utvecklat tillsammans för att publicera öppna data från den digitala anslagstavlan.

Enligt lag är alla regioner och kommuner skyldiga att tillhandahålla en sådan för kungörelser och andra typer av anslag som är intressanta för allmänheten att ta del av.

Ni kommer även få ta del av planen för nästa steg i utvecklingen – att tillgängliggöra grundläggande information om nämndsärenden som öppna data.

Den primära målgruppen för detta webbinarium är registratorer, nämndsekreterare, verksamhetsutvecklare samt ni som är allmänt intresserade av datadelnings- och demokratifrågor.

Klicka här för att boka din plats på webbinariet;
Den digitala anslagstavlan som öppna data

Fredrik Eriksson

Projektledare för nationell dataverkstad
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer