Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Dataverkstaden arrangerar webbinarier hösten 2023

Under hösten 2023 kommer dataverkstaden att arrangera webbinarier som berör olika frågor inom området öppna och delade data. Information, anmälningslänkar och liknande kommer löpande att publiceras på denna sida och spridas via vårt nyhetsflöde.

Anslagstavlan som öppna data

Den 19 oktober kl. 10.00-10.45 kommer den nationella dataverkstaden att arrangera ett webbinarium tillsammans med systemleverantören Formpipe och Ånge kommun där vi kommer att berätta om den standardlösning som vi utvecklat tillsammans för att publicera öppna data från den digitala anslagstavlan.

Enligt lag är alla regioner och kommuner skyldiga att tillhandahålla en sådan för kungörelser och andra typer av anslag som är intressanta för allmänheten att ta del av.

Den primära målgruppen för detta webbinarium är registratorer, nämndsekreterare, verksamhetsutvecklare samt ni som är allmänt intresserade av datadelnings- och demokratifrågor.

Anslagstavlan som öppna data - torsdag 19 oktober 2023 10.00-10-45

Fredrik Eriksson

Projektledare för nationell dataverkstad
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2023-09-07 14:40