Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Informationsmöte 24 februari

Loggor för medverkande i projektet Dataverkstad

Välkomna till ett webbinar där vi kommer att berätta om den största satsningen hittills i Sverige för att skapa grundläggande förutsättningar och driva på arbetet med att dela data öppet från Sveriges regioner och kommuner.

Stort intresse för den nationella dataverkstaden - webbinariet den 24 februari spelades in och finns nu tillgängligt.

På webbinariet torsdag den 24 februari kl 13-15 kommer vi såklart berätta om varför vi gör denna satsning.

Men vi kommer också att beskriva hur vi tänkt att samarbeta med regionerna och kommunerna i Sverige, och med näringsliv, akademi, press och media och alla andra intresseorganisationer som har behov av att dela och använda öppna och delade data i sin verksamhet.  

Vi tror att vi kan hjälpa er att uppnå era mål och vi är beroende av att vi kan arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga resultat!

Målgrupper

Vi vänder oss med andra ord till dig som arbetar inom regional eller kommunal förvaltning med verksamhetsutveckling och digitalisering. Vi vänder oss också till er konsulter och leverantörer som är intresserade av att sälja produkter och tjänster till regionala och kommunala verksamheter.

Likaså vänder vi oss till er forskare, journalister, intresse-organisationer, projekt och till alla ni andra entusiaster som ser ett värde av att dela eller få tillgång till kvalitativa öppna och delade data från regional och kommunal förvaltning. 

Anmäl dig här