Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nu är det klart – dataverkstaden förlängs till och med december 2024

Vi kan glädjande konstatera att Vinnova förlängt vårt projekt ytterligare ett år till den 31 december 2024. Vi har även tilldelats utökade stödmedel om 1 miljon kronor.

I beslutet om att förlänga vårt projekt kan vi bland annat utläsa att dataverkstaden visat på relevanta insatser och att möjlighet till ökad nytta finns genom en följdfinansiering. Vi ser detta som ett bevis på att vi är en verkstad som gör skillnad och driver utvecklingen framåt inom datadelningsområdet – vilket vi också tycker framgår i våra månatliga lägesrapporter och i vårt nyhetsflöde.

Innan året är slut räknar vi med att kunna presentera mer resultat i form av nya datamodeller och specifikationer, vägledningar, webbinarier och systemlösningar från alla de samarbeten som vi just nu bedriver med kommuner, regioner, statliga myndigheter, bransch-/intresseorganisationer och systemleverantörer.

Fredrik Eriksson

Projektledare för nationell dataverkstad
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer