Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kraftsamling fullföljda studier

Aktuellt Folkhälsa

Ingen människa ska behöva hamna i en sådan utsatt situation att självmord ses som den enda utvägen. För att klara av det behövs en bredd av insatser, inom flera områden och av olika aktörer. Avdelning social hållbarhet bjuder in till en konferens om att förebygga suicid i fysisk miljö i Göteborg den 24 oktober.

Förra veckan bjöd Världshälsoorganisationen (WHO) in Europas regeringar, WHO Healthy Cities, WHO Regions for Health, forskare och frivilligorganisationer till en konferens i Ljubljana i Slovenien. Syftet med konferensen var att presentera och diskutera rapporten the Health Equity Status Report Initiative, som handlar om ojämlik hälsa.

En dag om socialt hållbart värdeskapande pågår i Skaraborg. Elva kommuner och Högskolan i Skövde får utbildning i b… https://t.co/XtCp4EQDTv
”Vad attraherar våra invånare till att engagera sig nu och i framtiden?” diskuteras av Skaraborgsenheten och Skarab… https://t.co/1d99mlBRjR