Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Föreläsningar och Utbildningar

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation, rådgivning och utbildning till dig som arbetar inom privat och offentlig hälso- och sjukvård i Västra Götaland. Vi föreläser i första hand på enheter för grupper större än 50 deltagare. Föreläsningar på kurser och utbildningar prioriteras.

Utbildningar från Barnskyddsteamet Västra Götalandsregionen

  • Webbutbildningen "Vera" är en grundutbildning som innefattar film, fakta och övningar. Utbildningen tar mellan 60 och 120 minuter att genomföra.

  • En storsalsföreläsning med genomgång av webbutbildning VERA blandat med diskussioner i mindre grupper. Här finns förutsättningar att i dialog med Barnskyddsteam Västra Götaland öka din kunskap i ämnet för att ta med hem till din egen arbetsplats för vidare utveckling.

  • ​Parent-Infant Interaction Observation scale (PIIOS) instrumentet använts inom verksamheter i VGR sedan 2019 och kursen erbjuds nu som del av Barnskyddsteam Västra Götalands utbildningsutbud. Kurstillfälle 2+1 heldagar: 3-4 oktober 2023 och 13 december 2023

Externa utbildningar om Barn som far illa

Senast uppdaterad: 2023-04-04 15:08