Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

AT i Skövde

Skaraborgs sjukhus Skövde (SkaS S) är ett centralsjukhus tillika det största sjukhuset inom Skaraborgs sjukhus. Sjukhuset i Lidköping, Falköping och Mariestad ingår också i Skaraborgs sjukhus. Upptagningsområdet är cirka 250 000. Här finns flertalet specialiteter representerade med tillhörande slutenvård. Det bedrivs även forskning.

Från första dagen som AT-läkare är du doktor men naturligtvis med det stöd du behöver från mer erfarna kollegor. Du får chans att på ett bra sätt komma in i yrkesrollen. När du går jour under medicin- och kirurgiblocket tar du hand om dina egna patienter men har alltid en äldre kollega att rådfråga på huset.

Den sista onsdagen varje månad träffas alla AT-läkare, både på sjukhuset och vårdcentralen, för en arbetslunch tillsammans med lokalt ansvariga för AT-utbildningen. Syftet är att sprida viktig information samt diskutera aktuella frågor som berör AT-utbildningen. Speciell AT-undervisning finns på samtliga delar av tjänstgöringen. Du deltar också i centralt anordnade AT-utbildningar.


Senast uppdaterad: 2018-04-24 14:47