Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet Hoppa till chatbot

Simulatorcentrum i Väst

Vi erbjuder upplevelsebaserade utbildningstillfällen till studenter och anställda inom VGR i syftet att säkra och förbättra färdigheter, trygghet, patientsäkerhet och arbetsmiljö.

Praktisk träning, känslomässigt engagemang, konstruktiv feedback och en tillåtande miljö är en grundläggande filosofi som gör inlärningstillfället effektivt och stannar kvar i minnet. Därmed ges medarbetara och studenter trygghet och färdighet.

Effektiv pedagogik har aldrig varit viktigare

Just effektiv utbildning är viktig under covid-19 epidemin. Vi behöver korta effektiva utbildningar som kan introducera personal till nya uppgifter - inte inbart för personalen som mottar utbildningens skull, men även för att avlasta den personal som tar emot nya personalen!

Simulatorcentrum erbjuder covid-19-utbildningar till personal inom SU och VGR i form av 1 eller 2-dagars utbildningar med ett antal stationer med hands-on undervisning riktat mot den typ avdelning personalen ska jobba på.

Vad är simulering?

Med hjälp av attrappar, avancerade datoriserade simulatorer och simulerade miljöer skapas autentiska kliniska situationer där individuella och teams färdigheter kan provas och tränas. De senaste pedagogiska principerna används för att effektivt uppöva praktiska sätt att tänka och agera i den kliniska vardagen.

 

Senast uppdaterad: 2017-03-16 14:50