Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Överenskommelser med industri

Västra Götalandsregionen har antagit överenskommelsen om samverkansregler för den offentligt finansierade sjukvården, läkemedelsindustrin, medicintekniska industrin och laboratorietekniska industrin. Överenskommelsen gäller fr.o.m. den 1 januari 2014 tills vidare.

Överenskommelse om samverkansregler för den offentligt finansierade sjukvården, läkemedelsindustrin, medicintekniska industrin och laboratorietekniska industrin.

Regionstyrelsens beslut (RS 1711-2013, 2014-02-18)

Compliance officer – frågor om samverkan

Vid kunskapsstöd för läkemedel och hjälpmedel finns funktion för compliance officer. Detta är till för att hjälpa verksamheter i VGR att tolka och arbeta enligt överenskommelsen om samverkan. Hit kan du vända dig med frågeställningar som berör förhållanden mellan hälso- och sjukvården och industri. Skicka din fråga till lakemedel@vgregion.se och skriv ”compliance officer” i titelfältet. Ett urval av inkomna frågeställningar publiceras i dokumentet med frågor och svar nedan.

Frågor och Svar Compliance officer VGR 

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:29