Tänka stort är bra. Tänka i cirklar är framtiden.

Man i kontorsmiljö

Västra Götaland designar för framtiden och nu startar vi århundradets viktigaste utmaning: Cirkulär design & nya affärer. Målet är att framtidssäkra västsvenska företag och göra dem världsledande i cirkulära affärsmodeller.

Och du spelar en nyckelroll. Du har utbildats inom vårt innovationssystem och är en av närmare 100 innovationscoacher i Västra Götaland som är expert på cirkulär ekonomi. Har du inte gått utbildningen finns möjligheten att vara med ändå! Med din kunskap, ditt engagemang, ditt driv och dina visioner kan du hjälpa företag att tänka nytt, tänka om och börja tänka i cirklar för att designa affärsmodeller för framtiden.

Under resans gång kommer du få expertstöd från RISE och möjlighet att träffa andra cirkulära coacher för erfarenhetsutbyte, verktyg och nyhetsuppdateringar i ett nätverk som hålls samman av Science Park Borås.

I november 2024 går utmaningen i mål. Då kommer de vassaste företagen med de skarpaste cirkulära affärsidéerna att lyftas fram, tillsammans med coacherna, innovationsarbetet och metodiken som lett fram till resultatet.

Anmälan gör du längst ned på sidan!

Cirkulär design och nya affärer

Informationstillfällen

8 november - Vi bjuder in de organisationer som antar utmaningen till ett uppstartsmöte i Göteborg. Reservera gärna datumet redan nu!

Anmäl dig - Hur många företag kan du cirkulera?

Anmäl dig, och din organisation, till århundradets viktigaste utmaning senast 30 september (kontakta jenny.sjostedt@vgregion.se vid sen anmälan). Sedan är det bara att börja lära ut det du är allra bäst på: att varje dag i varje moment tänka cirkulärt – och designa för framtiden.

Fyll i formuläret nedan:

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i

Vi åtar oss att:
Vi åtar oss att bidra till kommunikationen om utmaningen och vid minst fyra tillfällen delar vi gärna med oss av det arbete vi gör (till exempel via sociala medier)