Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Migränappen

Migränappen är Västra Götalandsregionens egenutvecklade app för dig som har besvär med migrän eller annan huvudvärk. Vårt mål är att du med appen ska få en större förståelse för din huvudvärk och eller migrän, och på så vis kunna hantera den bättre.

Via en huvudvärkskalender kan du samla information om din huvudvärk. Den är till för dig som har migrän eller annan huvudvärk, oavsett om du har en diagnos eller inte.

Samla din huvudvärkshistorik på ett och samma ställe

Du får en samlad historik över din huvudvärk som kan fungera som ett stöd för dig själv att hantera ditt mående. Informationen kan också användas som stöd i kontakt med vården, vilket bland annat kommer underlätta för vården att ställa en diagnos, eller följa effekten av en behandling.  

Framtagen av specialister av vården och patienter

Innehållet i appen är utformat enligt den svenska huvudvärkvårdens riktlinjer, i samarbete med patienter med huvudvärk samt specialister inom neurologi, psykologi och fysioterapi.  

Migränappen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är 16 år eller äldre.

Lämna feedback eller ställ en fråga

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i


Senast uppdaterad: 2023-04-12 13:51