Tänka stort är bra. Tänka i cirklar är framtiden.

Man i kontorsmiljö

Västra Götaland designar för framtiden och nu startar vi århundradets viktigaste utmaning: Cirkulär design & nya affärer. Målet är att framtidssäkra västsvenska företag och göra dem världsledande i cirkulära affärsmodeller.

Med kunskap, engagemang, och nya visioner hjälper innovationscoacher företag att tänka nytt, tänka om och börja tänka i cirklar för att designa affärsmodeller för framtiden.

Under resans gång erbjuder RISE expertstöd och möjlighet att träffa andra cirkulära coacher för erfarenhetsutbyte, verktyg och nyhetsuppdateringar i ett nätverk som hålls samman av Science Park Borås.

I november 2024 går utmaningen i mål. Då kommer de vassaste företagen med de skarpaste cirkulära affärsidéerna att lyftas fram, tillsammans med coacherna, innovationsarbetet och metodiken som lett fram till resultatet.

 

 

Affärscoacher ska accelerera cirkulär utveckling i Västra Götaland

Västra Götalandsregionen tar nu nästa steg i sin satsning att främja cirkulär ekonomi genom att utmana affärscoacher att aktivt bidra till företagens omställning. Under ledning av Science Park Borås och RISE knyts affärscoacher samman i regionens innovationssystem för att stödja företagare i deras strävan mot en cirkulär ekonomi. - Nyhetsartikel Science Park Borås 23-11-21

Cirkulär design och nya affärer