Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Thomas Front slutar som förvaltningsdirektör

Porträtt av leende man med ljusblå skjorta och mörk kavaj

I augusti lämnar Thomas Front Västra Götalandsregionen (VGR) och befattningen som förvaltningsdirektör för Fastighet, stöd och service. Den 14:e augusti tillträder han som vd för Primär FM Group AB.

– Oavsett vilken uppgift Thomas ställts inför har han alltid gått in med positiv energi och ett utvecklingsinriktat ledarskap. Han har sett till verksamhetens bästa och haft ett helhetsperspektiv när han tillsammans med chefer och medarbetare drivit utvecklingen av serviceverksamheterna till vad de är i dag. Vi beklagar att Thomas Front lämnar laget, men önskar honom självklart lycka till i den nya rollen, säger regiondirektör Håkan Sandahl.

– Beslutet att lämna VGR var svårt. Det har varit en inspirerande resa och jag har lärt känna många under de snart åtta år som jag varit här. Jag är chef för en fantastisk verksamhet och har sett fram emot att utveckla såväl organisation som arbetssätt tillsammans med alla berörda. Samtidigt har jag nu fått en fantastisk möjlighet att, som vd, leda Primär FM Group. Med några månader kvar i VGR hoppas jag kunna bidra till att etablera den nya förvaltningen Fastighet, stöd och service så att den framöver ska kunna stödja VGR på bästa sätt, säger Thomas Front.


Senast uppdaterad: 2023-02-08 10:02