Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa

Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa bidrar med kunskap om beforskade modeller som förebygger och minskar barn och ungas psykiska ohälsa.

Utvecklingscentrum är en enhet inom Västra Götalandsregionen. Utvecklingscentrum har ett uppdrag att sprida och implementera evidensbaserade modeller till verksamheter inom regionen som möter barn, unga och familjer. Verksamheter såsom skola, socialtjänst, familjecentraler, vårdcentraler mfl.

Skolmodellen PALS

PALS

Miljön i skolan blir bättre genom positiva handlingar och delaktighet. Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa implementerar arbetsmodellen PALS på skolor i Västra Götaland.
Föräldrastödsmodellen Family Check-Up

Family Check-Up

Family Check-up är ett individuelt föräldrastöd som inleds med en kartläggning av styrkor och behovsområden i familjen i syfte att sedan bidra till rätt insats. Den stärker hopp och motivation och möjligheten till en positiv förändring i familjen. Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa implementerar Family Check-Up i kommuner i Västra Götaland.

Vill du följa arbetet med att förbättra barns och ungas psykiska hälsa? 

Välkommen att registrera dig för nyhetsbrevet från Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa. Nyhetsbrevet ger regelbunden information anpassad för dig som arbetar med barn och unga inom hälso- och sjukvård, skola eller socialtjänst och för dig som är intresserad av frågor som rör barns psykiska hälsa.

Genom att fylla i formuläret nedan samtycker du till att vi behandlar dina ifyllda personuppgifter för att ge dig information via e-post. Du kan när som helst säga upp prenumerationen på nyhetsbrevet. Vi kommer inte att lämna uppgifterna vidare. Du kan också när som helst ta del av dina uppgifter, säga till om att få dem ändrade eller säga till om att vi tar bort dina uppgifter.

Om du har frågor, vänligen kontakta Utvecklingscentrum för barns psykiska hälsa på utvecklingscentrum.narhalsan@vgregion.se

Välkommen som prenumerant!

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt
Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter
Senast uppdaterad: 2017-01-13 14:12