Utbildad inom andra yrkesområden

Västra Götalandsregionen är en av Sveriges största arbetsgivare. Tack vare vår storlek kan vi erbjuda spännande yrken inom flera olika områden i hela Västra Götaland.

Utöver att ansvara för hälso- och sjukvården i vår region arbetar vi också med många andra områden.
Lista med länkar till alla verksamheter i Västra Götalandsregionen

Regional utveckling

Västra Götalandsregionen verkar för att regionens attraktivitet och konkurrenskraft ska öka. Genom att ta tillvara möjligheterna i aktuella samhällsutmaningar skapar vi en hållbar regional utveckling. Uppdraget sker i samverkan med invånare, företag, organisationer, kommuner, högskolor/universitet och andra myndigheter. 
Mer information om Regional utveckling

Kollektivtrafik

Vi ansvar för att det finns kollektivtrafik i hela Västra Götaland. Västtrafik, ett bolag helägt av Västra Götalandsregionen, ser till att du kan resa både med tåg, buss, spårvagn och båt.
Mer information om Västtrafik och kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen

Kultur

För Västra Götalandsregionen är det viktigt att kunna erbjuda invånarna ett rikt kulturliv. Vi driver flera egna kulturverksamheter som exempelvis Göteborgs Botaniska trädgård, Regionteater Väst och Vitlycke museum.
Mer information om kultur i Västra Götalandsregionen 

Miljö

Är du intresserad av att arbeta med miljö? Genom Västra Götalandsregionens miljöarbete tar vi ansvar för att skapa en bättre miljö och bättre hälsa, för oss och kommande generationer.
Mer information om Västra Götalandsregionens miljöarbete

Välkommen att söka lediga tjänster i Västra Götalandsregionen!
Sök jobb inom Västra Götalandsregionen